Hoppa till sidans innehåll

Julhälsning från styrelsen!

09 DEC 2019 12:21
Ännu ett båt-år har vi lagt under presenningarna med nya båtupplevelser som förverkligats
  • Skapad: 09 DEC 2019 12:21

Många har träffats på; årsmöte, styrelse eller kommittémöte, på Slipen eller Storängen, i hamnen eller Arholmen. Många är vi nämligen, då vi har 527 (544) medlemmar i föreningen. Engagemanget hos medlemmarna är naturligtvis varierande. Men vi tycker oss ändå skönja ett ökat engagemang, då det t ex var något trängre på Arholmen under arbetsdagen i maj.

Kappseglande båtar har också varit något fler. Vilket är en kul och viktig trend, då kappseglandet är en grundval i föreningens stadgar. För er som inte är så frekventa på kappseglingsbanorna vill vi uppmuntra till att prova på detta. Då det är synnerligen omärkvärdigt, och framförallt kul, att kappsegla med; ’tugget’ innan, nerverna under och tjöt’et efteråt.

Under styrelsemöte 18/11 kunde WSK Styrelse ånyo konstatera att vår ekonomi är vid god hälsa, med utrymme för många julklappar. Vi överväger t.ex. att investera i en hjärtstartare till Arholmen. Men, precis som vikten av föreningsengagemang i WSK så är det vårt engagemang i varandra som gör skillnaden i juletid. Många har redan mycket prylar och vad är väl roligare och mer givande än att investera tid i någon annan!?

Vi har spikat datum för årsmötet i mars 2020 vilket infaller tisdag 10 mars kl. 18.30 i Församlingshemmet. Vi ber dig att formulera ev förslag till årsmötet senast en månad innan 10/3.

En agendapunkt på årsmötet kan bli att börja formulera våra tankar inför annalkande 100-årsfirande (2021). Apropå detta så skulle vi vilja ha lite anekdoter ’från förr’ till vårens WSK-blad, som vi siktar på få klart till sjösättningen. Använd gärna mellandagarna åt att minnas det som varit, då dylika berättelser alltid får uppmärksamhet när vi ses på t ex Arholmen. Att minnas vår historia, med många nya medlemmar genom åren, är att bibehålla vårt arv när vi kontinuerligt formulerar vår framtid.

När vi ändå har dig på tråden passar vi även på att be dig uppdatera vårt adressregister, förmedla mail etc till This is a mailto link.

God Jul och gott nytt år önskar WSK styrelse!

Skribent: Jens Trosell
E-post: This is a mailto link

SSFsbu-logoÖBF

 Sponsorer:

VSB-Segla

Postadress:
Waldemarsviks SK - Segling
Fredrik Fredriksson, Valltorp 2
61031 Vikbolandet

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info