Hoppa till sidans innehåll

Julhälsning från styrelsen

21 DEC 2017 11:21
  • Skapad: 21 DEC 2017 11:21

Julen står för dörren och hoppet om en vit jul lever vidare i Östergötland. Granarna är resta och det saftas och syltas i stugorna men många WSK-medlemmar fick en tråkig julupptakt genom de inbrott som skedde i många båtar på Slipen i Sandvik i mitten av december. Mycket tråkigt att ha okända människor i sitt hem och dessutom bli bestulen så nära inpå julen då dess budskap ju står för raka motsatsen. Slipenkommittén och styrelsen värderar nu vad som kan göras för att förhindra något liknande i framtiden och kommer sannolikt formulera förslag till årsmötet.

Vi har för övrigt bestämt tid och plats för WSK årsmöte till tisdag 13/3 kl. 18.30 i Valdemarsviks kyrkas församlingshem. Eventuella förslag / motioner ska vara Styrelsen tillhanda senast fyra (4) veckor dessförinnan. Kommittéernas verksamhetsplaner och verksamhetsberättelser för 2017 siktar vi på att ha laddat upp på hemsidan senast sista februari så att ni kan studera dessa innan årsmötet.

2018 är ett nytt år med förhoppningsvis ännu en oförglömlig sommar med tillhörande båtupplevelser. Förhoppningsvis kan det bli ännu fler som ställer upp i våra klubbseglingar och kanske kommer vi även att få till en kortare variant av ’seglingsläger’ för ungdomar. Vad tycker du borde ’prägla’ WSK under 2018? Hör av dig till styrelsen - This is a mailto link 

En riktigt God Jul och Gott nytt år till er alla!

Hälsningar

/Styrelsen

Skribent: Jens Trosell
E-post: This is a mailto link

SSFsbu-logoÖBF

 Sponsorer:

VSB-Segla

Postadress:
Waldemarsviks SK - Segling
Fredrik Fredriksson, Valltorp 2
61031 Vikbolandet

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info