Hoppa till sidans innehåll

Vi behöver ditt personnummer!

17 DEC 2014 16:38
Riksidrottsförbundet har infört nya regler för hur statsbidraget ska fördelas mellan de olika idrotterna som bygger på att medlemsregistren kvalitetssäkras med hjälp av personnummer
  • Skapad: 17 DEC 2014 16:38

2011 beslutade RF i en demokratisk process om en ny modell för hur det statliga bidraget till idrotten ska fördelas. Den nya modellen baseras på ett antal mätbara parametrar, och mätverktyget är IdrottOnline. För att föreningar ska ges möjlighet att få sin del av det statliga bidraget måste alla medlemmars personnummer skickas in till IdrottOnline för registrering.

Enligt beslut kommer seglarförbundet att täcka upp förlusten som kommer att bli för 2015 men från 2016 måste inkomsterna från medlemsregisteringen i IdrottOnline fungera.

För att WSK ska få ta del av det statliga bidraget önskar vi att alla klubbens medlemmar hör av sig till vår registeransvarige Ingmar Bobjer på This is a mailto link, eller i samband med inbetalningen av medlemsavgiften meddelar alla medlemmars personnummer på inbetalningsavin. I samband att ni inkommer med ert personnummer lämnar ni ert medgivande att ert personnummer får delas vidare till IdrottOnline.

Skribent: Jens Trosell
E-post: This is a mailto link

SSFsbu-logoÖBF

 Sponsorer:

VSB-Segla

Postadress:
Waldemarsviks SK - Segling
Fredrik Fredriksson, Valltorp 2
61031 Vikbolandet

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info