Hoppa till sidans innehåll

Medlemsbrev nr 2 - 2015

21 DEC 2015 21:19
Hej medlemmar i WSK!
  • Skapad: 21 DEC 2015 21:19

Så här i slutspurten på året känns det som dags att summera lite av året som gått.

I början av året bjöd styrelsen in alla medlemmar m uppdrag i någon kommitté till ett gemensamt möte på ”lilla blå”. Ett möte där många idéer bollades. Bl a uttrycktes från flera håll att klubbkänslan försvunnit efter flytten av båtarna i hamnen. Styrelsen tog därför ansvar för att genomföra klubbkvällar i hamnen, mellan 10-15 personer slöt upp och grillade korv, några tog också tillfället i akt och provade segla C-55:or.

Valborgsmässofirande genomfördes av träbåtsföreningen tillsammans med WSK, ett trevlig arrangemang som uppskattades av flera.

WOR genomfördes för tredje året i rad, bl a företagssegling med 12 anmälda lag. Vid finalracet stod Valdemarsviks kommun som vinnare, för andra året i rad, med två politiker vid rodret.

Flera frågor har väckts under det senaste året; vad vill vi  med vårt medlemskap i WSK? Vad är det klubben ska satsa på? Hur vill vi ha det med ungdomsverksamhet/kappsegling? Önskar vi ngt mer än ”bara” sommar- eller vinterplats?

Flera ur styrelsen känner att det är dags att lämna över uppdraget till nya medlemmar med engagemang och drivkraft. Så, när du blir kontaktad av valberedningen, tänk då på att det är vi medlemmar som gör klubben, och ditt engagemang är viktigt, det finns inga andra än vi som formar klubben!

Årsmöte planeras till den 5 mars, med efterföljande klubbkväll. Vi kommer att uppdatera reglerna för hamnen, Arholmen och Storängen. Vi kommer också se över avgifterna, ffa för storängen.

Så med detta vill vi i styrelsen för WSK önska er alla en riktigt

GOD JUL och GOTT NYTT 2016!

Skribent: Lisa Prytz
E-post: This is a mailto link

SSFsbu-logoÖBF

 Sponsorer:

VSB-Segla

Postadress:
Waldemarsviks SK - Segling
Fredrik Fredriksson, Valltorp 2
61031 Vikbolandet

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info