Hoppa till sidans innehåll

Information angående båtplats i gästhamnen

18 AUG 2012 19:05
BÅTPLACERING FÖR WSK:S BRYGGINNEHAVARE I GÄSTHAMNEN
  • Skapad: 18 AUG 2012 19:05

Valdemarsvik 2012-08-09

 

 

Som ni tidigare har fått information om måste våra båtar vara borta från klubbryggorna senast den 31 augusti. De som har önskat har fått en ”personlig” plats vid gästbryggorna inne i hamnen. En placering av båtarna har gjorts enligt separat skiss. Platserna disponeras from 15/8. Meningen är att var och en skall känna att man har sin plats när man kommer in från en tur. Ingen kan emellertid garantera att en enstaka eftersläntrande gästbåt råkar lägga sig på en ”medlems” plats. Den risken är ju inte så stor då besöksfrekvensen är låg i gästhamnen under slutet av augusti och i september. Skulle det ändå inträffa får man då tillfälligt ta någon annan plats men givetvis en som inte är reserverad för någon annan WSK:are.

 

En komplikation blir att i slutet av säsongen kommer det in båtar från skärgården, både WSK:are och icke-WSK:are. Dessa båtar kan vi omöjligt ha koll på och i förhand kunna informera dem om den tänkta ordningen i gästhamnen. Det kommer ju dock finnas lediga platser och förhoppningsvis kommer det att fungera utan att det blir alltför mycket svordomar i hamnområdet.

 

Vi bör ju självklart ha tillgång till el och vatten vid gästbryggorna men detta har ännu inte diskuterats med ansvarige pga. semesterfrånvaro.

 

Pusslandet med båtplacering vid gästbryggorna har gjorts av undertecknad och skulle ni ha några synpunkter eller särskilda önskemål kan ni ringa mig.

 

 

För Hamnkommittén

Kjell Kornebäck

Mob-nr 070-309 51 36

Skribent: Michael Johansson

SSFsbu-logoÖBF

 Sponsorer:

VSB-Segla

Postadress:
Waldemarsviks SK - Segling
Fredrik Fredriksson, Valltorp 2
61031 Vikbolandet

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info